Κεκέ Δέσποινα

Η Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Κεκέ Δέσποινα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε το Λύκειο με Άριστα 18,6 και εισήλθε στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών . Το 2006 αποφοίτησε με βαθμό πτυχίου 8,4.

Από το 2005 έως το 2007 διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου όπου και συμμετείχε σε πανευρωπαϊκά προγράμματα αγωγής υγείας για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου αλλά και σε προγράμματα παρέμβασης σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες. Έχει ασχοληθεί ερευνητικά με την επίδραση της διατροφής της εγκύου , του διαβήτη κύησης και άλλων περιγγεννητικών παραγόντων στην ανάπτυξη του νεογνού και στη σχέση του με την εμφάνιση  παιδικής παχυσαρκίας.

Το χρονικό διάστημα 2008-2009 δίδασκε σε ιδιωτικό ΙΕΚ στο τμήμα διαιτητικής και τεχνικού μαγειρικής τέχνης.

Από την ολοκλήρωση των προπτυχιακών της σπουδών και έπειτα δουλεύει παρέχοντας υπηρεσίες Διαιτολόγου – Διατροφολόγου.

Παράλληλα, από το 2009 μέχρι σήμερα συμμετέχει στη διοίκηση και οργάνωση ιατρικού κέντρου επανορθωτικής και αισθητικής χειρουργικής με διοικητικές αρμοδιότητες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, και σύσταση διαιτητικών προγραμμάτων για ασθενείς με λιποδυστροφία και κακοήθη παχυσαρκία.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων και συνεδρίων ενώ συμμετέχει εθελοντικά σε ομιλίες με θέμα την Υγιεινή διατροφή σε γονείς παιδιών νηπιαγωγείου καθώς σε παιδιά δημοτικών  σχολείων  στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων.

Δεμπεγιώτη Αναστασία

Δεμπεγιώτη Αναστασία

Ενδοκρινολόγος

Περισσότερα...

Το ιατρείο

iatrio

Περιβάλλον ευχάριστο και φιλικό.

Περισσότερα...

Βίντεο

Γυναικολόγος

Βίντεο από τον γυναικολόγο

Περισσότερα...