Συνεργασίες

H ενδοκρινολόγος Αναστασία Δεμπεγιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Πραγματοποίησε τις σπουδές της στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.  Ειδικεύθηκε στην Ενδοκρινολογία στην Ενδοκρινολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου CHU-SART TILMAN Λιέγης Βελγίου και στην Ενδοκρινολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου CHU HOPITAL ERASME του Ελεύθερου Πανεπιστημίου των Βρυξελλών(ULB-Universite…
Περισσότερα...
Ο Δρ. Θεόδωρος Λιακάκος είναι Μαιευτήρας Χειρούργος Γυναικολόγος - Μαστολόγος και κατέχει τη θέση του Επιμελητή στη Γυναικολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Είναι στην ομάδα λαπαροσκοπικής χειρουργικής του μαιευτηρίου ΙΑΣΩ.
Περισσότερα...
Η Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Κεκέ Δέσποινα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε το Λύκειο με Άριστα 18,6 και εισήλθε στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών . Το 2006 αποφοίτησε με βαθμό πτυχίου 8,4.
Περισσότερα...
Η Μαία Αθανασοπούλου Σταυρούλα γεννήθηκε στην Αθήνα. Το 2009 αποφοίτησε από το Τμήμα Μαιευτικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τ.Ε.Ι. Αθηνών με βαθμό πτυχίου «Λίαν Καλώς» 7,13. Στη διπλωματική της εργασία ασχολήθηκε με τα Εμβρυϊκά και Ενήλικα Βλαστικά Κύτταρα και τις μελλοντικές εφαρμογές…
Περισσότερα...
Η διάγνωση του καρκίνου σε μια νεαρή γυναίκα είναι πάντοτε μια δύσκολη κατάσταση που μέχρι πρότινος ήταν συνυφασμένη με μόνιμη στειρότητα. Με αλλά λόγια η ασθενής ήταν υποχρεωμένη να συμβιβαστεί με την ιδέα του επαπειλούμενου θανάτου αλλά και της μόνιμης αναπαραγωγικης αναπηρίας.
Περισσότερα...
Η Μαρία Ζερβού είναι ψυχολόγος, με σπουδες στο πανεπιστήμιο Grenoble II - Pierre Mendès-France στη Γαλλία.
Περισσότερα...

Δεμπεγιώτη Αναστασία

Δεμπεγιώτη Αναστασία

Ενδοκρινολόγος

Περισσότερα...

Το ιατρείο

iatrio

Περιβάλλον ευχάριστο και φιλικό.

Περισσότερα...

Βίντεο

Γυναικολόγος

Βίντεο από τον γυναικολόγο

Περισσότερα...