...μας έκανες ΤΡΙΣ-ευτυχισμένους!

Με αυτές τις λίγες λέξεις θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη, την αγάπη και την εκτίμησή μας στον άνθρωπο που βρέθηκε στο δύσκολο δρόμο μας και μας οδήγησε στην ευτυχία, με την απόκτηση μιας όμορφης και ολοκληρωμένης οικογένειας.

Οι προσπάθειές μας ξεκίνησαν το 2009 και ακολούθησαν έξι χρόνια εξωσωματικών και επεμβάσεων με πολλές θεραπείες και πολλές, πολλές απογοητεύσεις. Τον κ. Κώστα Σφακιανούδη τον γνωρίσαμε στο “Γένεσις” και αμέσως μας κέρδισε με το ειλικρινές ενδιαφέρον του, τη σοβαρότητά του, την κατάρτισή του, την ευστοχία των παρατηρήσεων του. Το επόμενο βήμα ήταν να του ζητήσουμε να γίνει ο γιατρός μας. Από το πρώτο ραντεβού μας, φύγαμε γεμάτοι αισιοδοξία και θετική ενέργεια. Είδαμε στο πρόσωπό του έναν γιατρό με συγκεκριμένη στρατηγική για την επίτευξη του δύσκολου, σχεδόν ακατόρθωτου, στόχου μας και έναν άνθρωπο που μας έδωσε θάρρος να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για να γίνουμε γονείς. Με την πρώτη εμβρυομεταφορά επιτεύχθηκε κύηση και μάλιστα τρίδυμη!! Δεν θα ξεχάσουμε τη συγκίνησή του μόλις του ανακοινώσαμε το θετικό αποτέλεσμα της χοριακής και όταν είδαμε στον υπέρηχο του ιατρείου του τους 3 αμνιακούς σάκους, καθώς και την υποστήριξη του στην απόφαση να κρατήσουμε και τα τρία έμβρυα. Με τη βοήθειά του σήμερα έχουμε τρία υπέροχα παιδάκια, πράγμα που μας φαινόταν σχεδόν αδιανόητο ένα χρόνο πριν. Κάποιες δυσκολίες ανέκυψαν κατά τη διάρκεια της κύησης, όμως είχαμε στο πλάι μας έναν προσεκτικό γιατρό και έναν καλό φίλο.

Ο δρόμος για την απόκτηση οικογένειας είναι δύσκολος για κάποια ζευγάρια, ιδίως όταν οι προσπάθειες είναι πολυετείς. Και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βρεθούν στο δρόμο αυτό άνθρωποι καταρτισμένοι, με τις απαιτούμενες ικανότητες και κυρίως τη θέληση να βοηθήσουν.

Εμείς πάντα σκεφτόμαστε τον Κώστα με απέραντη ευγνωμοσύνη. Χάρη σε αυτόν, μπορούμε να βλέπουμε τα προσωπάκια των μικρών μας και να γεμίζει η καρδιά μας ευτυχία. Στάθηκε στο πλευρό μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο μας βήμα. Αισθανόμασταν ότι ήθελε να μας βοηθήσει ειλικρινά από την πρώτη μας συνάντηση, ότι χαιρόταν με τη χαρά μας και θα στενοχωριόταν πολύ εάν κάτι πήγαινε στραβά. Σε ευχαριστούμε Κώστα που έκανες το όνειρό μας πραγματικότητα, που βρέθηκες στο δρόμο μας και μας έκανες ΤΡΙΣ-ευτυχισμένους όπως κι εσύ συνηθίζεις να λες!!!...

Νατάσα – Άρης και τα τριδυμάκια

Δεμπεγιώτη Αναστασία

Δεμπεγιώτη Αναστασία

Ενδοκρινολόγος

Περισσότερα...

Το ιατρείο

iatrio

Περιβάλλον ευχάριστο και φιλικό.

Περισσότερα...

Βίντεο

Γυναικολόγος

Βίντεο από τον γυναικολόγο

Περισσότερα...