Γεμίσατε τη ζωή μας με ευτυχία

Η πρώτη μας συνάντηση με τον κ. Σφακιανούδη έγινε τον Ιανουάριο του 2014 και στο τέλος της ίδιας χρονιάς γεννήθηκε το αγγελουδάκι μας, χάρη στον γιατρό μας.

Ο αγώνας μας ενάντια στην υπογονιμότητα ξεκίνησε το 2013, όταν διαγνωστήκαμε με σοβαρή ολιγοασθενοζωοσπερμία και χαμηλά  αποθέματα ωαρίων για την ηλικία μας. Η μόνη λύση ήταν η εξωσωματική με μικρογονιμοποίηση και η πρώτη μας προσπάθεια ήταν εντελώς αποτυχημένη, καθώς οδήγησε σε γονιμοποίηση ενός μόνο ωαρίου μέχρι το στάδιο των 4 κυττάρων. Το τέλος του 2013 μας βρήκε στεναχωρημένους, αλλα με δύναμη να ξαναπαλέψουμε, αλλάζοντας φυσικά γιατρό.

Από την πρώτη μας συνάντηση ο κ. Σφακιανούδης μας μάγεψε με τις γνώσεις του, τις επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις του σε όλες τις απορίες μας, τη διαφορετική ματιά/θεραπεία  με την οποία μας εξήγησε οτι θα προσεγγίσει το διπλό μας πρόβλημα (μακρύ πρωτόκολλο διέγερσης, συλλογή σπέρματος απο όρχεις), την ενημέρωση του για τα τελευταία νέα στο χώρο της εξωσωματικής, την έρευνα που συμμετέχει στην κλινική Γένεσις για να βοηθήσει τα ζευγάρια με υπογονιμότητα να αποκτήσουν μωρό. Είδαμε έναν πανέξυπνο και συνάμα ζεστό άνθρωπο, που κατάφερε να μας αναπτερώσει την ελπίδα για ένα μωρό, που μας έκανε να πιστέψουμε οτι μπορούμε να τα καταφέρουμε υπό την καθοδήγηση του. Ο κ. Σφακιανούδης αμέσως κέρδισε την  εμπιστοσύνη μας, πιστέψαμε σ΄ αυτόν και το θαύμα δεν άργησε να συμβεί...

Το επόμενο διάστημα κάναμε εξειδικευμένες εξετάσεις για να μεγιστοποιήσουμε τις πιθανότητες να πετύχει η εξωσωματική. Η υστεροσκόπηση για να «καλλιεργήσουμε το χωράφι» οπως χαρακτηριστικά έλεγε (στην οποία  μου αφαίρεσε ενα πολύποδα, που δεν φαινόταν με σαλπιγγογραφία) ήταν σημείο-κλειδί για την επιτυχία της εξωσωματικής. Η διέγερση των ωοθηκών οδήγησε στην παραγωγή 5 ωαρίων, εκ των οποιων τα 4 γονιμοποιήθηκαν μέχρι το στάδιο των βλαστοκύστεων! Η χαρά μας ηταν απερίγραπτη οταν καθημερινά ο γιατρός μας ενημέρωνε για τη πορεία των 4 εμβρύων μας, που εξελίσσονταν θαυμάσια!

Η θετική χοριακή δεν άργησε να έρθει χαρη στον καλό μας γιατρό! Από την ημέρα εκείνη άρχισε ενα υπέροχο ταξίδι, με αρκετές δυσκολίες στις οποίες ήταν πάντα δίπλα μας ο γιατρός μας και παρενέβαινε τη σωστή στιγμή με την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή, προλαμβάνοντας έτσι τυχόν σοβαρότερα προβλήματα. Θυμάμαι την ηρεμία και ψυχραιμία που αντιμετώπισε την αποκόλληση/αιμάτωμα στις αρχές της εγκυμοσύνης και την περιτύλιξη ομφάλιου λώρου στο τέλος της εγκυμοσύνης.

Ο γιατρός μας κ. Σφακιανούδης ειναι συστηματικός, μεθοδικός, έχει άριστη γνώση του αντικειμένου του, εφαρμόζει διαφορετική προσέγγιση ανάλογα με τα προβλήματα του κάθε ζευγαριού και προβλέπει έγκαιρα καταστάσεις. Οι αρετές του αυτές τον οδηγούν σε σίγουρη επιτυχία!

Γιατρέ μας, σε αγαπάμε και σε ευχαριστούμε!

Δεμπεγιώτη Αναστασία

Δεμπεγιώτη Αναστασία

Ενδοκρινολόγος

Περισσότερα...

Το ιατρείο

iatrio

Περιβάλλον ευχάριστο και φιλικό.

Περισσότερα...

Βίντεο

Γυναικολόγος

Βίντεο από τον γυναικολόγο

Περισσότερα...