Μια εμπειρία μοναδική!

Μια εμπειρία όμορφη... μια εμπειρία επώδυνη αλλά και γλυκιά... μια εμπειρία αξέχαστη! Μια εμπειρία που κατάφερα να ζήσω με τη στήριξη και αισιοδοξία του κου Σφακιανούδη αλλά και τη μεγάλη βοήθεια της μαίας Σταυρούλας.
 
Μετά από καισαρική πάντα καισαρική λένε οι πιο πολλοί - όχι όμως και ο γιατρός που γνωρίζει καλά τη δουλειά του, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, επικοινωνεί και αναλύει κάθε πιθανότητα αλλά και στηρίζει το φυσιολογικό και τη θέληση μιας εγκύου να ζήσει κάτι τόσο ιδιαίτερο και μοναδικό, όπως είναι η γέννα.

Από την αρχή της εγκυμοσύνης, ο κος Σφακιανούδης μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη, σιγουριά και αισιοδοξία. Ιδιαίτερα φιλικός και προσιτός, με καθοδήγησε στα εύκολα και στα δύσκολα.
 
Τον ευχαριστώ λοιπόν που επιστημονικά μου εξήγησε γιατί έπρεπε να γίνει η κάθε εξέταση και έτσι διαγνώσαμε το προβληματάκι της μικρής μας. Τον ευχαριστώ που με έκανε σε κάθε επίσκεψη να νιώθω οτι πραγματικά νοιάζεται. Τον
ευχαριστώ που στο τέλος, εκεί που αυξάνεται το άγχος και οι αμφιβολίες, μου μετέφερε την ηρεμία και ψυχραιμία που χρειάζεται. Τον ευχαριστώ που βρέθηκε αμέσως δίπλα μου. Τον ευχαριστώ που κατόρθωσα να νιώσω το υπέροχο συναίσθημα της φυσιολογικής γέννας! Και ευχαριστώ τη Σταυρούλα που τις δύσκολες και έντονες ώρες πριν και μετά τη γέννα ηταν συνέχεια δίπλα μου, βοηθώντας με, κοθοδηγώντας με και στηρίζοντας κάθε προσπάθεια!

Δεμπεγιώτη Αναστασία

Δεμπεγιώτη Αναστασία

Ενδοκρινολόγος

Περισσότερα...

Το ιατρείο

iatrio

Περιβάλλον ευχάριστο και φιλικό.

Περισσότερα...

Βίντεο

Γυναικολόγος

Βίντεο από τον γυναικολόγο

Περισσότερα...