Λίγα λόγια για τον άνθρωπο πού έκανε τόσα πολλά για μένα!!!

Ο κ.Κώστας Σφακιανούδης είναι από τους ανθρώπους που σπανίζουν στην σημερινή μας εποχή! Είναι Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Ο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, Ο ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ! Η δική μου ιστορία παίρνει λίγο χρόνο παραπάνω αλλά θα προσπαθήσω να είμαι πολύ σύντομη.

Εγώ είχα ξεκινήσει τις προσπάθειες να μείνω έγκυος με την μέθοδο της εξωσωματικής από το 2007 στα νοσοκομεία των Βρυξελλών όπου μένω μόνιμα. Τότε ήμουν 39 ετών. Έκανα μία αφαίρεση ινομυώματος με λαπαροσκόπηση. Οι γιατροί δεν ήταν και πολύ θετικοί γιατί λόγω της ηλικίας μου...όπως λέγανε, ήταν από δύσκολο έως ακατόρθωτο να μείνω έγκυος...μέχρι που γνώρισα τον κ. Σφακιανούδη μέσω μιάς πολύ καλής μου φίλης τον Νοέμβριο του 2008.

Αποφάσισα να ξεκινήσω τις προσπάθειες, πάλι με την μέθοδο της εξωσωματικής, με  τον κ. Σφακιανούδη τον Μάρτιο του 2009 με αρκετά μεγάλες δυσκολίες, με ινομυώματα στην μήτρα και με τα χρόνια να περνούν! Έκανα μαζί του 2 υστεροσκοπήσεις για αφαίρεση ινομυώματος, που και αυτά δεν έλεγαν να υποχωρήσουν!! Παρόλες τις προσπάθειες και τις αποτυχίες, δεν το έβαζα ποτέ κάτω όπως και εκείνος φυσικά, όπου εκείνος ήταν που με ενθάρρυνε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον!

Στην 10η προσπάθειά μου (αυτό είναι το σύνολο των προσπαθειών μου από την αρχή του 2007 στις Βρυξέλλες μέχρι τον Ιούνιο του 2011) τελικά έγινε το θαύμα!! Έμεινα έγκυος σε δίδυμα στην ηλικία των 42 χρόνων! Έπρεπε να κάνω οπωσδήποτε περίδεση, να παρακολουθώ την πίεση μου, να κάνω ινσουλίνες γιατί παρουσίασα διαβήτη κύησης...και όλες τις δυσκολίες που μπορεί να έχει μία εγκυμοσύνη.

Επέστρεψα στις Βρυξέλλες με μεγάλη αγωνία και γέννησα στις 37 εβδομάδες τον Μάρτιο του 2012, 2 πανέμορφα και υγιέστατα μωρά, ένα αγοράκι 2.600 γρ και ένα κοριτσάκι 2.800 γρ.  και είναι πλέον όλη μου η ζωή. Η ζωή που μου χάρισε αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Ο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ....είναι τόσα μα τόσα πολλά που έχω να πω για τον κ. Σφακιανούδη που δεν φτάνει ένα ολόκληρο βιβλίο!!

Από τα βάθη της ψυχής μου τον ευχαριστώ και του εύχομαι πάντα να χαρίζει χαρά, ευτυχία και ο Θεός να έχει πάντα καλά εκέινον και την οικογένειά του!! Ρ.Σ

Δεμπεγιώτη Αναστασία

Δεμπεγιώτη Αναστασία

Ενδοκρινολόγος

Περισσότερα...

Το ιατρείο

iatrio

Περιβάλλον ευχάριστο και φιλικό.

Περισσότερα...

Βίντεο

Γυναικολόγος

Βίντεο από τον γυναικολόγο

Περισσότερα...