αν ο Κωστας δεν μπορει, κανένας δεν μπορει...

Το ευχαριστω δεν φτάνει...!!!

Χίλιες ζωές να ζούσαμε και παλι δεν θα ηταν αρκετές για να ευχαριστήσουμε τον Κώστα για το μωρό που μας χάρισε!!! Για την ζωη που μας επέστρεψε, για την χαρά και την αγάπη που μας γέμισε την καρδιά!!! Ένα τόσο δα μικρό ανθρωπάκι...ένας τόσο μεγάλος θησαυρός για την καρδιά μας...!!!

Οπως ολοι, ετσι και εμεις δεν σκεφτήκαμε ποτε οτι το να αποκτήσουμε ένα παιδάκι θα εξελισσόταν σε γολγοθά ... Με την παρότρυνση μιας καλής φιλης( της χρωστάμε πολλα που μας συνέστησε τον Κώστα) συναντηθήκαμε μαζί του ,απλά και μόνο για μια γνώμη! Καθότι δεν είχαμε εντυπωσιαστεί ιδιαίτερα απο τους άλλους γυναικολόγους που είχα στο παρελθόν και βλέπαμε οτι δεν εμενα έγκυος, θέλαμε κάποιον πιο ειδικό!!! Στο πρώτο μας ραντεβού ακόμα ,καταλαβαμε και οι δυο με τον άντρα μου, οτι είχαμε βρει τον άνθρωπο μας...!!! Δεν ξέραμε που θα μας βγάλει η προσπάθεια, αλλα σίγουρα θα άξιζε...Γιατι είχαμε απέναντι μας έναν άνθρωπο σοβαρό, με σπάνια ευγένεια, διακριτικότητα, επιςτημονικα καταρτιςμενο , ωραια προσέγγιση στο πρόβλημα και μεθοδικό!! Μας εξήγησε αναλυτικά ποια ειναι η κατάσταση και ποιες ειναι οι εναλλακτικές, και μετα έφυγε για λιγο απο το γραφείο.. Ο άντρας μου είχε βουρκώσει, και μου είπε " αυτός ειναι άνθρωπος..." Και είχε απόλυτο δίκιο ...απο την αρχη μεχρι το τέλος αυτού του τρομακτικού και τελικά τόσο όμορφου ταξίδιου, ο Κωστας ηταν άνθρωπος!!!! Και ήρθε ο γιος μας... και η ζωη μας άνθισε ξανά...!!!

Έχοντας την τύχη τελικά να συνεργαστώ και μαζι του, η εκτίμηση μου ειναι ακόμα μεγαλύτερη , βλέποντας τον ποσο καλός και συμπονετικός άνθρωπος ειναι, ποσο υπομονετικός και αυθεντικός ειναι, ποσο καλός επιστήμονας !! Ποσο τον αγαπούν όλες αυτές οι γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν το παιδάκι τους, γιατι είμασταν ατυχές και δεν μας χαρίστηκε εύκολα, αλλα ειμαστε πολυ τυχερές που βρέθηκε στον δρόμο μας ο Κώστας!!!! Αυτό που λέω σε όλους ειναι οτι " αν ο Κωστας δεν μπορει, κανένας δεν μπορει..." , και το πιστεύω ακράδαντα!!!

Κώστα, η αγαπη και η εκτίμηση που σου έχουμε ειναι οτι λιγότερο μπροστά στο δώρο που μας χάρισες εσυ!!!! Ευχόμαστε η ζωη να σου φερθεί τόσο απλόχειρα όσο σου αξίζει, και να χαρίσεις τέτοια ευτυχία και σε άλλους ανθρώπους!!!

Το ευχαριστω δεν φτάνει!!!

Με αγαπη,

Βικη, Χαρης και ο μικρός Ορφεας ❤️

Δεμπεγιώτη Αναστασία

Δεμπεγιώτη Αναστασία

Ενδοκρινολόγος

Περισσότερα...

Το ιατρείο

iatrio

Περιβάλλον ευχάριστο και φιλικό.

Περισσότερα...

Βίντεο

Γυναικολόγος

Βίντεο από τον γυναικολόγο

Περισσότερα...