Ήμουν τόσο σίγουρη γι αυτόν τον άνθρωπο...

Ο δικός μας αγώνας ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2010.

Ύστερα απο σωρεία εξετάσεων εμένα και του συζύγου μου μαθαμε οτι υπάρχει πρόβλημα αζωσπερμιας στον σύζυγό μου και ετσι ξεκινησαμε τον δύσκολο αγώνα των εξωσωματικών, αφου για εμάς η φυσιολογική σύλληψη είχε αποκλειστεί.

Τις πρώτες τρείς διαδικασίες τις κάναμε στο ΜΗΤΕΡΑ οπου η άγνοια η δική μας και η επιδεξιότητα του,τοτε, γναικολόγου μας στις εξωσωματικές μας έκοψε αρκετές φορές τα φτερά. Η πίστη μας όμως δεν μας άφησε ποτέ.

Το 2013 επισκεφτήκαμε το κέντρο εξωσωματικής Γέννεσις και μέσω κοινής γνωστής γνωρίσαμε και τον Κο Σφακιανούδη.

Από την πρώτη στιγμή που ηρθαμε σε επικοινωνία μαζί του καταλάβαμε οτι ο Κώστας ειναι ένας γιατρός, χωρίς υπερβολή, ίσως και ο μοναδικός σην Ελλάδα ο οποίος συμπάσχει και είναι στο πλάι σου σαν πατέρας,αδελφός,ο καλύτερος σου φίλος.

Ξεκινήσαμε τις διαδικασίες τον Δεκέμβρη του 2013 όπου είχαμε μια ακόμα αποτυχία χωρίς όμως να υπάρχει η ιδια απογοήτευση όπως τις προηγούμενες φορές γιατί ξέρω πώς ο Κώστας είχε δώσει μεγάλο αγώνα για εμάς.

Σε συνεχή επαφή μαζί του και με νέες εξελιγμένες μεθόδους και εξετάσεις τελικά καταλήξαμε στην δεύτερη (στον ίδιο γιατρό) διαδικασία τον Απρίλη του 2015 και εννοείται οτι τα καταφέραμε να έχουμε την μικρή πριγκίπισσά μας!

Ήμουν τόσο σίγουρη γι αυτόν τον άνθρωπο που όλος αυτός ο αγώνας που δύναμε μαζί του ήταν μια εμπειρία ασυναγώνιστη και πραγματικά θα την ξαναζούσα.

Τον ευχαριστούμε απο καρδιάς για την συμπαράστασή του, την υπομονή και την επιμονή του.

Γιώργος- Αλίκη

Δεμπεγιώτη Αναστασία

Δεμπεγιώτη Αναστασία

Ενδοκρινολόγος

Περισσότερα...

Το ιατρείο

iatrio

Περιβάλλον ευχάριστο και φιλικό.

Περισσότερα...

Βίντεο

Γυναικολόγος

Βίντεο από τον γυναικολόγο

Περισσότερα...